Csapatunk és eredményeink

Ismerjen meg minket!
Minden elkészíttet érem vagy kitűző mögött
gondos kezek, éles szemek, kreatív gondolatok állnak.

Legszebb érmeink Plakettek Kitűzők

Kézi rajz - A tavasz / Dobozi Gábor, vésnök


Gábor

Gábor

Vésnök, üzletvezető

Minőségi termékeket készítünk, ezért cégvezetőként és vésnökként is nyomon követem munkáink legapróbb részleteit.

Kinga

Kinga

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Számomra a bizalom a legfontosabb. Hogy ügyfeleink úgy érezzék, megrendelésük a legjobb kezekben van.

Zoltán

Zoltán

3D Grafikus / CNC operátor

Fantáziám és szaktudásom segítségével olyan terveket, szerszámokat és termékeket készítek, melyek teljes mértékben tükrözik megrendelőink elképzeléseit.

Károly

Károly

Gyártás felügyelő

Minden megrendelést az utólsó darabig nagy odafigyeléssel kezelek. Vásárlóként elvárom, hogy kiváló terméket kapjak, ezért én is a legjobb tudásom szerint dolgozom.

Logisztika

Új Futi

Logisztikai menedzser

Szeretem, hogy folyton mozgásban vagyok. Partnereinkkel jó kapcsolatot tartok, és mindenre találok megoldást, ha a helyzet úgy kívánja.

A többiek

A többiek

Alvállalkozók, partnerek

A sok-sok munkafolyamat közt több speciális is akad, amelyeket megbízható és képzett alvállalkozókra bízunk.


Számok és tények Magukért beszélnekTÖBB MINT 55.000 DB ÁTADOTT ÉREM

KÖZEL 5.000 DB ELKÉSZÜLT PLAKETT

KÖZEL 160.000 DB ELADOTT KITŰZŐ

TÖBB 100 ELÉGEDETT ÜGYFÉL


„Minden hivatás végtelen lehetőség a tökéletesség elérésére.” - Irvin David Yalom

Mára a vésnöki szakma kihaló félbe került. Én még 1984-87 között, a kor nagy mestereitől, az akkori Pénzverdében tanulhattam el a szakma fortélyait,- még az egyik utolsó évfolyam tagjaként. Vésnöki oklevelet kaptam. Akkor még nem tudtam, hogy ez nem szakmám lett, hanem hivatásom. A rendszerváltás magával hozta a szakma kihalását,- s így az itt végzettek jobb híján a bádogos- fröccsöntő- dekoratőr háromszögben igyekeztek megélhetést találni maguknak. Korábbi mesterségükhöz legközelebb a gravírozás állt, sokan erre az irányra voksoltak az akkor kialakult légüres térben.

Gépi rajz - Vonat Gépi rajz - Országház / Varga Zoltán, 3D Grafikus

A vésnök szakma szerelmese Ebben vagyok a legjobb

Természetesen adódott e kényszer szülte váltás után, hogy ötvösökkel dolgozzak együtt, díszítő elemek kialakítása volt a feladatom,- kedveltem is e munkát, nagy preciztást igényelt, szerettek velem dolgoztatni. Ám hiába próbáltam más elfoglaltságokat találni, a vésnöki szakma szeretete visszahúzott. Igaz, soha nem tartottam magam vállalkozó típusnak, korán megmutatkozott, ha én nem vágok bele és nem indítom el saját vállalkozásomat, akkor nehezebb lesz újra az eredeti hivatásom és szenvedélyem közelébe kerülnöm. Belevágtam.

Gépi rajz - koponya Gépi rajz - Szobor / Varga Zoltán, 3D Grafikus

A kreativitás és a kézművesség adja munkánk lényegét. Próbáljon ki minket Ön is!

2006-ban végre nekiláttam régi álmom megvalósításának: saját vésnöki műhelyt hoztam létre. Lassú építkezéssel, folyamatos fejlesztéssel az egykor kétfős micro vállalkozás, ma egy hat főt foglalkoztató céggé nőtte ki magát. Büszke vagyok rá, hogy egy olyan céget vezethetek, ahol az ügyfelek elégedettsége áll munkánk középpontjában. ​ Sokan gondolják, hogy az ember, a kézi rajz és a kézzel végzett munka helyettesíthető, programozható és automatizálható az első lépéstől az utolsóig. Vannak így készülő termékek, valóban. Máshol. Ám hiába az automatizálás, a vésnöki munka során a rajztudás és a vésés kikerülhetetlen az egyedi alkotásoknál, s a művészi tudás nélkülözhetetlen.

Gépi rajz - Épület Gépi rajz - Pegazus / Varga Zoltán, 3D Grafikus